Sesammjölk med persimon (sharon), sweetie, kiwi, clementin och passionsfrukt garnerad med solrosfrön och gojibär.
Till frukosten drack jag ett supergott rawfood-kaffe (se recept nedan) och ett grönt the med hibiskus-malva.
RAWFOOD-KAFFE
1 dl råa kaffebönor (mocca)
1 nypa torkad hibiskus-malva
3 dl vatten
1 tsk kanel
1 tsk rå kakaopulver
1 krm kardemumma
1 krm malda nejlikor
½ msk honung
1 nypa torkad hibiskus-malva
3 dl vatten
1 tsk kanel
1 tsk rå kakaopulver
1 krm kardemumma
1 krm malda nejlikor
½ msk honung
Blötlägg kaffebönor och hibiskus över natten. Filtrera vattnet och blanda i resterande ingredienser, gärna med en mixer. Drick kallt eller värm på till 40 grader. Mumma i vinterkylan!
Ser så fantastiskt gott ut! Bra bilder!
SvaraRadera